1.  RO
  2.  EN


SPECIALITATI


Ecografie


Ecografie

O ecografie permite evaluarea detaliata a organelor interne. Aceasta metoda neinvaziva ofera informatii extrem de importante cu privire la starea de sanatate.

Cu ajutorul ecografiei se pot descoperi o serie de afectiuni in stadiu incipient. Rezultatele se obtin foarte rapid si in timp real, pacientul fiind ferit de orice disconfort.

Mai mult, costurile accesibile fac din ecografie una dintre cele mai potrivite metode de diagnostic in scop preventiv. Astfel, dumneavoastra o puteti efectua cel putin odata pe an pentru monitorizarea sanatatii organismului si pentru tratarea din timp a nenumarate afectiuni.

Policlinica Dr. Turcin dispune de ecografe performante, care permit investigarea tuturor organelor interne si care vin in completarea specialitatilor medicale.Medicii SpecialistiTURCIN DUŞAN

TURCIN DUŞAN

Medic primar medicina de familie

COSTEA CĂTĂLIN

COSTEA CĂTĂLIN

Medic specialist medicina internă
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.