1.  RO
  2.  EN


SPECIALITATI


Cosmetică Medicală


Cosmetică Medicală

Ce este TEOSYAL?

Fabricat în Elveţia, Teosyal ® reprezinta o gamă nouă de produse injectabile pentru reducerea ridurilor, pe baza de acid hialuronic 100%, extrem de biocompatibile, neresorbabile, TEOSYAL ® poate fi injectat pe toată faţa, pe gât, pe decolteu şi pe mâini.

Acesta este un agent puternic de hidratare a carui cantitate în derm scade treptat cu vârsta. Din acestă cauză pielea se usucă, se fragilizează, şi apar primele riduri. Treptat, ţesuturi dispar şi se confruntă cu rafturi în sine. Injectat în derm, TEOSYAL ®, datorită concentraţiei sale puternice în acid hialuronic, compensează această pierdere de acid hialuronic.

Când sunt vizibile rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile imediat. În scopul optimizarii rezultatului obținut, este important să se respecte protocolul recomandat de către medicul specialist, care poate varia între 1 şi 3 sesiuni inițiale. Efectul de lungă durată al TEOSYAL creşte odată cu numărul de şedinţe. Pentru a menține rezultatele obținute sunt necesare şedinţe suplimentare de întreținere. Acestea vor necesita o cantitate mai mică de produs, datorită efectului cumulativ al sedintelor.

Ce este TEOSYAL ULTIMATE?

TEOSYAL Ultimate este cea mai recentă generație de implanturi pentru volum din gama Teosyal şi reprezintă soluția ideală pentru pielea lăsată şi îndepartarea aspectului lucios al pielii. Conceput special pentru remodelarea feței ce necesită cantități mai mari de produs, TEOSYAL Ultimate permite o îmbunătățire semnificativă a armoniei feței prin creşterea țesutului subcutanat, prin crearea de volum (în pomeți, obraji şi bărbie), precum şi corectarea imediată a adânciturilor profunde ale pielii. Proprietățile sale reologice şi capacitatea sa de a crea un volum intens asigură un rezultat spectaculos şi o remodelare perfectă a feței.

Care este tehnica injectării?

Injectarea se realizează cu un ac de 23 G (inclus în cutia de TEOSYAL Ultimate), cu un ac de 18G sau cu o canulă flexibilă de18 G (în urma unei micro-incizii cu un ac NOKORTM sau cu o lamă de bisturiu de 11G). Pentru confortul pacientului poate fi făcută sub anestezie locală sau tronculară. De asemenea, poate fi aplicată o cremă de tip EMLA ®. Se recomandă respectarea cu stricteță a contraindicațiilor produsului.

Ce zone ale feţei pot fi tratate cu TEOSYAL ULTIMATE?

- pomeţii şi şanțul lacrimal
- regiunea temporală
- ridurile de marionetă
- nasul
- bărbia
- linia mandibulară
- sprâncenele

Care sunt efectele injectării cu TEOSYAL ULTIMATE?

Obrajii sunt bombați, iar pomeții şi bărbia sunt remodelate pentru un rezultat imediat, optimizat pe termen lung. Una sau doua şedinte sunt suficiente pentru a obține o corecție ce durează în medie pană la 18 luni.

Ce este TEOSYAL DEEP LINES?

TEOSYAL ® Deep Lines este un produs foarte vâscos recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale feței, cum ar fi ridurile nazogeniene, liniile de marionetă şi altele.

În funcție de adâncimea ridurilor care trebuiesc tratate, sunt necesare unul sau, uneori, două sesiuni de tratament pentru rezultate optime. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

Când este nevoie de injectarea cu TEOSYAL DEEP LINES?

In cazul:

- Ridurilor foarte vizibile
. Ridurilor nazogeniene
. Liniilor de marionetă

Ce este TEOSYAL KISS?

TEOSYAL ® Kiss este o formula exclusivă şi inovatoare, un gel adaptat zonei sensibile a buzelor.

TEOSYAL ® Kiss este foarte reticulat, obținându-se astfel un produs mai rezistent la degradare şi care garantează o durată de viață optimă. Un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

După cât timp trebuie repetată procedura şi cât ţine efectul acidului?

Durata de viață estimată: 9 – 12 luni

Acestă durată de viață depinde de mai mulți factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat

Ce este TEOSYAL GLOBAL ACTION?

Umplerea ridurilor este simplificată cu TEOSYAL GLOBAL ACTION.

TEOSYAL ® Global Action este recomandat pentru umplerea ridurilor liniare, a pielii deteriorate, a ridurilor nazogeniene vizibile mai puțin sau mediu, a ridurilor peribucale şi glabelare. Este indicat pentru toate zonele feței în cazul în care ridurile nu sunt foarte vizibile.

TEOSYAL ® Global Action: un nou retuş este recomandat după 6-9 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

 

Când se foloseşte TEOSYAL GLOBAL ACTION?

Se poate folosi pentru toate zonele feţei, în special pentru ridurile medii.

 

Ce este TEOSYAL FIRST LINES?

ESOYAL ® First Lines este recomandat pentru corectarea liniilor fine şi a ridurilor superficiale: zone sensibile cum ar fi “laba gâştii” şi zona peribucală.

TEOSYAL ® First Lines: un nou retuş este recomandat după 6 luni, şi va necesita injectarea unei cantități mai mici de produs.

 

Cand se foloseste TEOSYAL FIRST LINES?

Teosyal First Lines se foloseste in cazul

- Ridurilor superficiale
- Ridurilor de tip “laba gaştii”

După cat timp trebuie repetată procedura şi cât tine efectul acidului??
 

Durata de viață estimată: 6 luni. Acesta durată de viață depinde de mai mulți factori: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuiesc corectate, tipul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum şi volumul injectat.

 

 

Dermapen

Ce este dermapen?
Dermapen, cel mai avansat si accesibil dispozitiv sub forma de stilou, ce foloseste ace detatabile de unica folosinta pentru a reda pielii tineretea mult dorita si pentru a trata cicatricile este acum disponibil si in Romania. Fie ca vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-varsat de vant sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv pe care ti-l poti permite.

Dermapen, ce afectiuni trateaza?
Dermapen este indicat pentru rejuvenarea si liftingul pieliiameliorarea ridurilor fine si a porilor dilatati si chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-varsat de vant.

Care sunt etapele tratamentului?
-se demachiaza pielea;
-pentru inlaturarea disconfortului se aplica local o crema anestezica. Se lasa sa actioneze 15-20 minute, apoi se curata zona ce urmeaza a fi tratata cu o solutie dezinfectanta;
-se regleaza adancimea de penetrare a acelor pentru fiecare zona in parte;
-se aplica substanta activa specifica zonei tratate;
-se creaza mii de micro-intepaturi la nivelul pielii, favorizand patrunderea in derm a substantelor active pentru a stimula producerea de colagen propriu.

Cate sedinte sunt necesare?
Numarul de sedinte indicat difera in functie de locul tratat intre 3 si 8.

Care sunt avantajele/rezultatele tratamentului cu Dermapen?
• Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;
• Reduce cicatricile post acneice si post operatorii atrofice;
• Amelioreaza ridurile si liniile fine;
• Micsoreaza porii dilatati;
• Amelioreaza vergeturile;
• Trateaza alopecia;
• Fara traume;
• Recuperare rapida.

Botox

Ce este injectarea cu botox (toxina botulinica)?

Pentru ce este folosit?

In ce conditii are loc injectarea?

Cat dureaza aceasta procedura?

Cate injectii sunt necesare?

La cat timp sunt vizibile efectele si cat dureaza?

Care sunt riscurile injectarii cu toxina botulinica?

Cand NU este recomandata injectarea cu botox?

Ce este injectarea cu botox(toxina botulinica)?

Injectarea cu botox (toxina botulinica) este un tratament cosmetic eficient si sigur, care a devenit din ce in ce mai popular datorita efectelor sale in tratarea ridurilor fine, de expresie, cat si a celor profunde.

Sus ]

Pentru ce este folosit?

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi in tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde. Se poate folosi in cazul persoanelor cu varste cumprinse intre 18 si 65 de ani. Toxina botulinica blocheaza transmiterea impulsurilor nervoase catre muschii faciali din zona in care a fost injectata. Reduce astfel temporar contractiile muschilor faciali ce cauzeaza producerea ridurilor. S-a demonstrat ca este un tratament eficient si sigur care poate reduce ridurile de expresie, din aceasta cauza devenind din ce in ce mai popular.

 

In ce conditii are loc injectarea?

Aceasta substanta va fi injectata, in conditii perfect sterile, direct in muschii zonelor afectate de riduri. Inainte de injectare, in functie de structura fetei si de mobilitatea muschilor faciali, medicul va stabili care sunt zonele ce pot fi injectate.

 

Cat dureaza aceasta procedura?

Intreaga procedura dureaza 30 minute.

 

Cate injectii sunt necesare?

Sunt necesare de la 4 la 10 injectii, in functie de zona tratata. Acul cu care se realizeaza injectiile este foarte fin si din aceast motiv disconfortul este minim. Nu este necesara anestezia decat in cazul persoanelor sensibile.

 

La cat timp sunt vizibile efectele si cat dureaza?

Ameliorarea ridurilor apare dupa 3-7 zile, iar efectul poate dura pana la 6-12 luni.

 

Care sunt riscurile injectarii cu toxina botulinica?

In unele situatii poate sa apara un discomfort minor, asociat cu aceasta procedura: simptome asemanatoare celor gripale, miscari usoare necontrolate ale ochiului (in primele 30 min), dureri faciale, inrosirea zonei injectate.

 

Cand NU este recomandata injectarea cu botox?

  • ai o infectie in zona in care ar trebui injectata aceasta
  • esti alergica la oricare dintre ingrediente
  • esti insarcinata sau crezi ai putea fi
  • ai afectiuni neurologice (ex. Miastenia Gravis).


Medicii SpecialistiBUGARI RADMILA

BUGARI RADMILA

Medic Primar O.R.L, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Specialist Medicina Familiei, Asistent Universitar Catedra de ORL UVVG Arad, Asistent Universitar Catedra de Medicina Familiei UVVG Arad
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.