1.  RO
  2.  EN


Specialități


Chirurgie generală


Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și a altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialități, ce necesită tehnici speciale, cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, urologice, toracice, endocrine, ginecologice sau chirurgie oncologică etc.

Din chirurgia generală s-au desprins majoritatea specialităților chirurgicale ce în prezent sunt specialități de sine stătătoare, cum ar fi chirurgia pediatrică, chirurgia toracică, urologia și altele.

Chirurgii generaliști utilizează tehnici diferite pentru anumite intervenții chirurgicale, în funcție și de competențele (studiile suplimentare) pe care aceștia le au. Între tehnicile folosite se pot menționa, chirurgia clasică (deschisă) sau chirurgia laparoscopică (efectuată cu ajutorul unei linii de laparoscopie) ce este considerată ca fiind o tehnică chirurgicală minim invazivă.Medicii SpecialistiPAPIU HORAȚIU

PAPIU HORAȚIU

Medic primar chirurgie generală, Doctor în Științe Medicale, Șef de Lucrări Catedra de Chirurgie Generală UVVG Arad


Ziua

Ora

Luni

-

Marți

-

Miercuri

-

Joi

-

Vineri

15 - 18

Sâmbătă

     -

Duminică

     -Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.