1.  RO
  2.  EN


SPECIALITATI


Optica medicala


Optica medicala

La Policlinica Dr. Turcin puteti alege dintr-o gama foarte bogata de rame ce include variante dedicate tuturor categoriilor de varsta si personalitatii fiecaruia. 

Indiferent daca preferati o rama clasica sau- dimpotriva- una la moda la noi veti gasi atat marci internationale consacrate cat si marci regionale la preturi accesibile. 

In ce priveste lentilele colaboram cu cei mai renumiti producatori din domeniu pentru a va oferi o experienta vizuala exceptionala. In functie de nevoile dumneavoastra va putem oferi si variante economice de calitate superioara.

Realizam toata gama de ochelari incepand de la cei simpli, monofocali pana la cei complecsi, progresivi sau dedicati unor activitati speciale.

Copiii au nevoi particulare in ce priveste configuratia ochelarilor – specialistii nostri opticieni va vor consilia pentru a face cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra.

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.