1.  RO
  2.  EN


SPECIALITATI


Medicina complementara


Medicina complementara

Despre medicina alternativa si complementara medicina alternativa si complementara

Medicina complementara este o forma de vindecare din ce in ce mai populara in zilele noastre. Ea este formata dintr-un grup de discipline terapeutice si de diagnostic care sunt folosite impreuna cu medicina conventionala. De exemplu, vorbim despre medicina complementara atunci cand se foloseste aromaterapia pentru a inlatura senzatia de disconfort a unui pacient dupa o operatie.

Diferenta dintre medicina alternativa si cea complementara este ca in timp ce medicina complementara este folosita impreuna cu medicina conventionala, medicina alternativa o inlocuieste in totalitate.

De obicei, aceste tipuri de medicina nu sunt invatate la scolile de medicina si utilizate in spitale, din cauza mai multor motive culturale, sociale, economice sau stiintifice. Medicina complementara si alternativa sunt dificil de definit, deoarece aria acoperita este destul de larga – plecand de la dieta si exercitii fizice pana la hipnoza si acupunctura.Medicii SpecialistiMATICA DAN SORIN GHEORGHE

MATICA DAN SORIN GHEORGHE

Medic primar medicina de familie
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.