1.  RO
  2.  EN


Servicii


TRATAMENTE ANTICANCER


TRATAMENTE ANTICANCER

Ozonoterapia in lupta anticancer, o sansa in plus!

Ozonoterapia – tratament adjuvant in chimio si radioterapie – ajuta la eliminarea reactiilor adverse si sustinerea functiilor diferitelor tesuturi care pot fi afectate de tratamentul clasic, prevenirea metastazelor, potentarea rezultatelor pozitive ale tratamentelor clasice, protejarea tesuturilor sanatoase de efectele nocive ale chimio si radioterapiei si chiar insanatosirea celor afectate de acestea.

OZON pentru a incetini rapid raspandirea cancerului si a „suprapotenta” imunitatea.

Mecanismul “cheie” al beneficiilor tratamentului cu Ozonoterapie este acela de mentinere a fluxului sanguin in tumoare si in tesuturile adiacente.

Ozonoterapia este un tratament de sustinere in cancer.

Daca v-ati hotarat sa alegeti sa faceti OZONOTERAPIE trebuie sa stiti ca ea in sine nu vindeca boala ci reduce agresivitatea tumorii, facand-o sensibila la tratamentele clasice, ca transforma o tumora inoperabila intr-o tumora operabila in anumite cazuri.

S-au semnalat cazuri in care agresivitatea tumorii este atat de mult redusa, incat radio sau chimioterapia se pot aplica in doze scazute la jumatate.

Acest mecanism declanseaza o cascada de actiuni care vor amplifica efectele pozitive ale chimio si/sau radioterapiei si in acelasi timp efectele adverse ale acestor tratamente vor fi diminuate:

  • Potenteaza efectul radio si chimio al terapiei si cu timpul pot fi diminuate dozele substantelor utilizate in aceste tratamente
  • Previne si diminueaza semnificativ reactiile adverse ale radio si chimio terapiei: exista studii privind functia renala, evaluata prin clearence-ul creatininei, care a fost mentinuta in parametrii normali la pacientii care au utilizat ozonoterapia ca tratament adjuvant, comparativ cu pacientii care nu au folosit Ozonoterapia alaturi de tratamentele clasice.
  • Trateaza astenia post radio si chimio terapie
  • Imbunatateste semnificativ tonusul psihic al pacientului
  • Inhiba cresterea tumorii
  • Actiune analgezica si antiinflamatoare
  • Creste imunitatea, nu se mai produc infectiile atat de frecvente si severe in tratamentul oncologic.

Luptam impreuna impotriva cancerului!Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.