1.  RO
  2.  EN


Servicii


Rhinolight®


Rhinolight®

Fototerapie endonazală pentru rinosinusita alergică.
De zeci de ani fototerapia U/V a fost folosită pentru a trata probleme ale pielii precum psoriazisul și cazurile severe de dermatită atopică (eczeme). Efectul inflamator care apare în pielea eczematoasă este foarte asemănător cu modificările observate ca urmare a provocării alergice prin inhalare de alergeni a mucoasei nazale.

În 2001, dezvoltatorii Rhinolight® au adaptat acest tratament existent pentru utilizarea în căile nazale. Fototerapia endonazală U/V a folosit o combinație de UV-B (5%), UV-A (25%) și lumină vizibilă (70%) tratează inflamația și edemul țesuturilor care apare în nas din cauza provocării alergice recurente. Aceasta este considerată o gamă sigură de lumină UV pentru terapia medicală și nu provoacă nici căldură, nici durere pe suprafața tratată. Acest lucru reduce reactivitatea mucoasei nazale la toți alergenii și, prin urmare, are ca rezultat reducerea congestiei nazale, a rinoreei și a strănutului. Poate ajuta la restabilirea simțului mirosului atunci când edemul mucoasei nazale comprima nervul olfactiv. Reducerea inflamației nazale poate ajuta, de asemenea, incetinirea dezvoltării polipilor nazali de cauza alergica.

În timpul studiilor inițiale au fost combinate atât medicamentele anti-alergice standard, cât și fototerapia. Pe măsură ce simptomele pacientului s-au îmbunătățit semnificativ, sa decis să se utilizeze numai Rhinolight®. A existat la fel de multă satisfacție a pacientului doar cu Rhinolight® ca și cu combinația dintre Rhinolight® și medicamente antialergice. Rhinolight® s-a dovedit a fi eficient în tratarea rinitei alergice și non-alergice. Într-adevăr, fototerapia Rhinolight® este eficientă pentru orice tip de rinită alergică, indiferent de alergenul declanșator, de ex. polen, acarieni de praf de casă și păr de animale.

Un adevarat avantaj il constituie efectuarea tratamentului la copii si la femeile insarcinate, fara nici un efect secundar.

 Rhinolight® este utilizat pentru tratamente scurte și ascuțite, cu beneficii care durează luni sau ani.Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies.